Ca Malva

Ca Malva és un projecte d’agroecologia amb animals, una experiència de Sobirania Alimentària a l’Horta Nord.

La Sobirania Alimentària no és altra cosa que el dret dels pobles a decidir quin sistema agroalimentari volen. I nosaltres ho tenim clar, volem un model basat en l’agroecologia i la proximitat.Volem lluitar de tot cor per a defendre la nostra terra de l’agroindustria.

És un lloc per a compartir, per a aprendre. Lloc per a la sinèrgia i la col.laboració, on fiquem conscientment al centre de les nostres vides la lògica de la natura.

En aquest món que vivim la cultura del consum i del mercat ho contamina tot. Nosaltres diguem ¡PROU!

Volem caminar cap a la coherència dia a dia. En aquest camí trobem que els nostres referents són aquelles cultures que han viscut en comunió amb la natura, les cultures dels pobles originaris, indígenes, antics pobladors de l’horta, etc… tractem d’estudiar-los, aprendre i aplicar les coses al dia dia.

A Ca Malva fem producció de fruites, hortalisses, aromàtiques i medicinals. També criem gallines, dos gats i dos cavalls Mel i Blai.

Practiquem l’agricultura de fa 100 anys baix els parametres de l’agroecologia, la sobirania alimentària i i el benestar animal. Agricultura artesanal SENSE màquines ni químics, de forma natural, agricultura femenina, agricultura de la cura. Cultivem al compàs de la lluna amb molt d’amor.

La casa està situada al terme municipal de Museros i els camps están desperdigats entre Museros prop de la Venta d’Emperador i altres a Foios.

Treballem braç a braç amb altres projectes de la zona per a entre totes construir un nou model agroalimentari a la nostra terra, basat en l’agroecologia i la proximitat.

Pensem que l’alimentació ha de ser el fruit d’una relació estreta entre les persones que es mengen els aliments, les persones que els produeixen i la terra. I que aquesta relació ha d’estar banyada de coneixement, significat i cultura, de consciència, respecte i responsabilitat.

Benvingudes!

Deja un comentario